Leergang Inspirerend Leiderschap voor managers

Effectief naar jezelf en naar jouw omgeving

Een speciale leergang voor managers die in hun werk en leven willen inspireren, goede resultaten willen bereiken én voldoening en plezier willen beleven.

De leergang Inspirerend Leiderschap biedt een ontdekkings- en ontwikkelingsreis. Het is  gebaseerd op concepten en theorieën en door vertaald naar pragmatiek, actief doen, ervaren en reflecteren. Drie blokken van drie dagen waartussen een aantal weken zitten om te ervaren en de inzichten in praktijk te brengen. Vooraf een intake en een aantal voorbereidende opdrachten.

Het resultaat: sterker zelfbewustzijn& sterker leiderschap met impact

Het resultaat is een sterker zelfbewustzijn van jezelf en jouw invloed. Daardoor sterker persoonlijk leiderschap. Leiderschap met impact. Je weet wat jou drijft, wat jouw overtuigingensysteem is en je doorgrondt jouw patronen. Je weet wat je wilt in jouw leven en wat niet meer. Je krijgt meer eigenheid. Jouw inspiratie, inspireert anderen en leidt tot betere resultaten.

Ik wil graag contact over de leergang
Leergang-Inspirerend-Leiderschap met Ellen Luten
Leergang-Inspirerend-Leiderschap met Maurice Overbeeke

De werkwijze en begeleiding: praktisch & inspirerend

De leergang Inspirerend Leiderschap biedt een praktische omgeving waarin je individueel en met elkaar leert. Een kleine groep gefaciliteerd door twee ervaren professionals die ook de taal van het bedrijfsleven spreken.

Je krijgt een andere kijk op inspireren. Je ervaart hoe inspireren vanuit verbinding werkt. Je ontwikkelt je eigen stijl en kracht op een manier die jou en anderen inspireert. Je krijgt inzicht in vragen als: ‘Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?’, ‘Waarom loop ik altijd tegen hetzelfde aan?’, ‘Wat wil ik nou eigenlijk diep in mijn hart, waar ligt mijn passie?’ ‘Hoe wil ik vanaf nu leven en werken?’

Voor managers die maatwerk wensen

De leergang Inspirerend Leiderschap is een bijzondere en pragmatische leeromgeving, speciaal ontwikkeld voor managers die al zover in hun ontwikkeling zijn dat alleen maatwerk nog past.
Je kiest voor een intensief programma met gegarandeerd verrijking van inzichten, ervaringen en fundamenten om betere keuzen te maken voor de toekomst en effectiever te zijn in het leiden van jezelf en je omgeving.

De groepsgrootte: maximaal acht deelnemers

Om optimale aandacht en tijd voor jouw ontwikkeling te garanderen, zodat je ook echt resultaat boekt, bestaat de groep uit maximaal acht deelnemers.
Verder wordt de groep in ieder blok begeleid door Ellen Luten en Maurice Overbeeke.

De opbouw en inhoud van de leergang

De leergang Inspiratie & Inspireren bestaat uit drie blokken van elk drie dagen (21 dagdelen). Tussen de drie blokken zit minimaal een periode van vier weken, zodat de ervaringen en leermomenten een plek kunnen krijgen in de dagelijkse praktijk.

Het programma vindt tweemaal per jaar plaats, en wordt inmiddels voor de 15e keer uitgevoerd, met uitstekende evaluaties.

Data leergang

Opdracht ter voorbereiding ontvang je 2 maanden vooraf. Ook tussen de blokken in gaat het ontwikkeltraject gewoon door.

Blok 1: 28 augustus – 30 augustus 2024

Blok 2: 9 oktober –  11 oktober 2024

Blok 3: 11 december – 13 december 2024

Mocht je wel geïnteresseerd zijn in de leergang maar de data passen niet, laat het ons dan weten.

Locatie

De leergang vindt plaats bij Landgoed Zonheuvel te Doorn, een bosrijke omgeving in het midden van Nederland.

Aanmelding

Heb je interesse in de leergang Inspirerend Leiderschap, e-mail info@inspiratienu.nl of bel:
Ellen Luten 06 5589 0049

Wij overleggen altijd vooraf met jou of de leergang daadwerkelijk bij je past.

Ik meld me aan voor de leergang

Reacties van deelnemers

Razend interessant en leerzaam. De leergang is voor mij pure inspiratie en een waardevolle basis voor verdere ontwikkeling van mijzelf in mijn omgeving. Nu pas weet ik hoe onontdekt mijn eigen denken en dat van veel anderen nog is en vooral hoe complex interactie met anderen is. Een aanrader. Als je de kans krijgt, doen!

Royal HaskoningDHV, Directeur Business Development

Een sterker zelfbewustzijn op mijn eigen persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van een persoonlijke visie die ik steeds weer kan gebruiken om gefundeerd de goede keuzen te maken.

Cosmetica fabrikant, marketing manager

Door mee te doen aan de leergang Inspirerend Leiderschap heb ik mezelf rust en ruimte gegeven om onder professionele begeleiding stil te staan bij mijn persoonlijk leiderschap, het doorgronden van mezelf, het grip krijgen op mijn eigen inspiratie en hoe ik anderen inspireer en derhalve beter resultaat creëer. Top!

Wervingsbureau, Manager

Ik ben me bewust geworden dat ik er soms zelf de oorzaak van ben als dingen niet goed lopen. Ik heb veel meer invloed dan ik dacht en weet nu met minder energie meer te bereiken en succesvol en geïnspireerd te zijn.

KLPD, Hoofd Concernadministratie

Onze klanten