Persoonlijke coaching voor meer inspiratie & effectiviteit

Als ervaren leidinggevende heb je soms behoefte aan een persoonlijk klankbord om te kijken naar je eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Een sparring partner met wie je tijd neemt om te reflecteren, om situaties te bespreken en je eigen patronen te ontdekken.

Je staat stil bij je huidige werk, verantwoordelijkheden en situatie. Hoe vergroot je je eigen effectiviteit? Wat geeft jou energie en wat kost je energie? Hoe zorg je ervoor dat je in de dagelijkse hectiek in balans blijft en de goede dingen doet? Hoe organiseer je je eigen inspiratie en stuur je vanuit inspiratie?

Onze persoonlijke coaching biedt bij dit soort vraagstukken een goede ondersteuning.

Ik wil graag meer informatie
Inspirerend Leiderschap

Het resultaat: aangescherpt inzicht en meer inspiratie

Bij persoonlijke coaching focussen wij op het verder ontwikkelen en meer ontdekken vanuit je eigen inspiratie, kracht en talent. Soms gaat het over het terugvinden van je persoonlijke energie of je eigen inspiratie.

Het resultaat is een aangescherpt inzicht over je eigen mogelijkheden, je eigen inzet en je eigen invloed op het werk. Je hebt voortaan een duidelijk beeld op jouw leiderschapseffectiviteit en op jouw eigen inspiratie.

Neem gerust contact op voor meer informatie, via e-mail info@inspiratienu.nl of bel

Ellen Luten 06 5589 0049

De werkwijze en begeleiding: praktisch & inspirerend

Persoonlijke coaching is uiteraard ook mogelijk als aanvulling of vervolg op de leergang Inspirerend Leiderschap of het incompany programma Inspirerend Leiderschap.

De kosten voor coaching zijn afhankelijk van het gekozen traject. De afspraken worden individueel met jou gemaakt, aangezien het afhangt van jouw coachingsbehoefte qua inhoud, frequentie en duur.