Waarom kiezen voor Inspiratie & Inspireren2017-06-07T13:21:29+00:00

Waarom kiezen voor Inspirerend Leiderschap

De leergang Inspirerend Leiderschap is uniek in zijn leerwijze en groepsgrootte, maximaal 8 deelnemers en met twee begeleiders. Kortom tijd en focus voor en op jezelf.

De leergang bestaat uit 21 dagdelen, verdeeld over drie blokken met een aantal weken ertussen. De leergang is weliswaar gebaseerd op concepten en theorieën, maar vertaald naar een pragmatische leeromgeving waarbij het vooral gaat over actief doen, ervaren en reflecteren. En vanzelfsprekend spreken wij ook de taal van de business. Door het ijken, herijken en verrijken van het zelfbeeld ontstaat een effectiever inspirerend leiderschap, waarmee betere resultaten worden bereikt. Effectief voor jezelf en effectief naar je omgeving.

 

Ik wil graag meer informatie
Inspiratie & Inspireren leergang

Ellen LutenEllen Luten

Niks in het leven is vreemd, zolang je maar geen vreemde van jezelf wordt.

Mijn kernkwaliteit is het vermogen om met al mijn werkervaring in vele management- en adviesfuncties de situaties en thema’s van mensen en organisaties snel te doorgronden, bespreekbaar te maken en mens en organisatie te helpen ontwikkelen.

Een mens groeit door eigen patronen te onderkennen en waar nodig te doorbreken. Ik heb een intense interesse in de menselijke complexiteit. Ik kan snel tot de essentie doordringen, spiegelen en ben in staat mensen te stimuleren naar meer inzicht en resultaat. Dit door een optimale mix van ratio, gevoel en intuïtie. Niets menselijks is mij vreemd, ik creëer altijd een vertrouwde en veilige omgeving.

Ik heb ruim 35 jaar werkervaring, waarvan 16 jaar Marketing & Strategie. O.a. Managing Marketing bij het IMD in Lausanne, Executive MBA bij Nijenrode, vele opleidingstrajecten op het terrein van coaching en persoonsontwikkeling bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), Registercoach bij het NOBCO, gecertificeerd Flow en Insights.

Marjet HesselinkMarlet Hesselink

Wat je niet kunt voorleven kan je niet van anderen verwachten.

Inspireren is voor mij letterlijk bezielen. Je leven, je handelen, jouw werk voorzien van een ziel. Dat kan je alleen zelf doen, door jezelf te leiden.

Wat bezielt mij? Mijn antwoord daarop is telkens anders, maar ik ben gefascineerd door hoe wij met elkaar contact maken en samen werken. Ik ben nuchter, direct en indien nodig confronterend, maar altijd met  liefde en mildheid voor de mensen waarmee ik werk. Ik breng helderheid en hanteer een werkwijze waarbij niet veel wordt gepraat en geanalyseerd, maar waarbij je zelf, soms letterlijk, in beweging komt. Een werkwijze waarbij je tot ontdekkingen, inzichten en antwoorden komt.

Ik werk graag en veel met groepen, waarbij leiderschap cruciaal is.

Door mijn loopbaan als consultant, interimmanager en trainer in onder meer de gezondheidszorg en overheid ken ik de complexiteit van de non-profit sector goed.
Ik volgde diverse opleidingen bij het ITIP (instrument voor Hulp, Energetische opleiding), Phoenix, Insights Discovery, Systeemdenken en ORSC en Deep Democracy.

 

Bewaren

Reacties van deelnemers

Mijn zelfbewustzijn is vergroot. Ik weet nu wat mij drijft, wat ik wil leven en wat niet meer. Ik ben nu meer een inspirerend leider geworden, dan de ’’dominante’’ algemeen directeur die ik was’.

DGA van een familiebedrijf

Een verrassende ontdekkingsreis. Ik ben dingen anders gaan zien en vul mijn leiderschap nu anders in. Ik maak bewuster keuzes en leef dichter bij mijn inspiratie’.

ABN Amro, manager

Zeer waardevol! Out of the box. Er wordt op een interessante en soms bijzonder manier gevraagd na te denken over de waarde waar je voor staat, te ontdekken waar je kwaliteiten liggen, het toekomstige beeld van wat jij nodig hebt en dit zo om te zetten in je leven vanaf nu!

Automatiseringsbedrijf, directeur

Resultaat is duidelijkheid waar ik sta en de komende jaren naar toe wil, inzicht in mijn potentieel en meer duidelijkheid over eigen behoefte en waar ik naar toe wil werken.

Levensmiddelenfabrikant, commercieel directeur