Waarom kiezen voor Inspirerend Leiderschap

De leergang Inspirerend Leiderschap is uniek in zijn leerwijze en groepsgrootte, maximaal 8 deelnemers en met twee begeleiders. Kortom tijd en focus voor en op jezelf.

De leergang bestaat uit 21 dagdelen, verdeeld over drie blokken met een aantal weken ertussen. De leergang is weliswaar gebaseerd op concepten en theorieën, maar vertaald naar een pragmatische leeromgeving waarbij het vooral gaat over actief doen, ervaren en reflecteren. En vanzelfsprekend spreken wij ook de taal van de business. Door het ijken, herijken en verrijken van het zelfbeeld ontstaat een effectiever inspirerend leiderschap, waarmee betere resultaten worden bereikt. Effectief voor jezelf en effectief naar je omgeving.

Ik wil graag meer informatie
Inspiratie & Inspireren leergang
Ellen Luten

Ellen Luten

Eerst begrijpen en dan begrepen worden. Cruciaal bij inspirerend leiderschap en jezelf inspireren. Dit bewustzijn is de bron voor echte vervullende groei.

Mijn kernkwaliteit is het vermogen om met al mijn werkervaring in vele management- en adviesfuncties de situaties en thema’s van mensen en organisaties snel te doorgronden, bespreekbaar te maken en mens en organisatie te helpen ontwikkelen.

Een mens groeit door eigen patronen te onderkennen en waar nodig te doorbreken. Ik heb een intense interesse in de menselijke complexiteit. Ik kan snel tot de essentie doordringen, spiegelen en ben in staat mensen te stimuleren naar meer inzicht en resultaat. Dit door een optimale mix van ratio, gevoel en intuïtie. Niets menselijks is mij vreemd, ik creëer altijd een vertrouwde en veilige omgeving.

Ik heb ruim 35 jaar werkervaring, waarvan 16 jaar Marketing & Strategie. O.a. Managing Marketing bij het IMD in Lausanne, Executive MBA bij Nijenrode, vele opleidingstrajecten op het terrein van coaching en persoonsontwikkeling bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), Registercoach bij het NOBCO, gecertificeerd Flow en Insights.

Maurice Overbeeke

Maurice Overbeeke

Je kan pas de verbinding met een ander maken, als je de verbinding met jezelf maakt.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik individuen, teams, bedrijven en relaties op basis van haptonomie, conflictbemiddeling en diverse coachingsvormen.

Het is mijn passie om verbindingen die verbroken zijn te herstellen. Dan gaat het over de verbinding/contact met jezelf en/of met je omgeving.
Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren van waaruit belangrijke en soms ongemakkelijke thema’s en patronen boven tafel mogen komen.

Wat mij fascineert in dit soort processen is, “datgene wat niet gezegd wordt”. Maar wel gedacht, gevoeld of weggestopt wordt. Met behulp van mijn invoelend vermogen kom ik snel tot de kern, waardoor je meer inzicht krijgt in jouw persoonlijke proces en jouw ontwikkeling en leiderschap.

Reacties van deelnemers

Mijn zelfbewustzijn is vergroot. Ik weet nu wat mij drijft, wat ik wil leven en wat niet meer. Ik ben nu meer een inspirerend leider geworden, dan de ’’dominante’’ algemeen directeur die ik was’.

DGA van een familiebedrijf

Een verrassende ontdekkingsreis. Ik ben dingen anders gaan zien en vul mijn leiderschap nu anders in. Ik maak bewuster keuzes en leef dichter bij mijn inspiratie’.

ABN Amro, manager

Zeer waardevol! Out of the box. Er wordt op een interessante en soms bijzonder manier gevraagd na te denken over de waarde waar je voor staat, te ontdekken waar je kwaliteiten liggen, het toekomstige beeld van wat jij nodig hebt en dit zo om te zetten in je leven vanaf nu!

Automatiseringsbedrijf, directeur

Resultaat is duidelijkheid waar ik sta en de komende jaren naar toe wil, inzicht in mijn potentieel en meer duidelijkheid over eigen behoefte en waar ik naar toe wil werken.

Levensmiddelenfabrikant, commercieel directeur